Timanttiporaus- ja sahaus laadukkaalla kalustolla

Kysy lisää

Tampereen Porausteam Oy tekee purkutyöt sekä timanttiporauksen ja -sahauksen luotettavasti koko Suomen alueella.

 

Palvelemme timantinkovalla ammattitaidolla kaikenlaisia asiakkaita yrityksistä julkiseen sektoriin ja kotitalouksiin.

Purkutyöt sekä timanttiporaukset ja -sahaukset toteutetaan monipuolisella, nykyaikaisella kalustolla, joka mahdollistaa sujuvan, turvallisen ja tarkan työskentelyn. Vaativat purkutyöt hoidamme kattavan käsi- ja konepiikkauskaluston avulla.

 

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja kalustoomme!

Purkupalvelut

Hoidamme purkutyöt kaikenlaisissa tiloissa ja rakennuksissa. Puramme turvallisesti esimerkiksi kaikenlaiset rakenteet aina betonista kiveen ja tiileen. Hoidamme tarvittaessa laajatkin purkuprojektit esimerkiksi yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin.

 

Puramme huolellisesti ja tarkasti niin lattia-, katto- kuin seinärakenteetkin. Piikkausrobotin avulla pystymme työskentelemään tehokkaasti myös ahtaissa tiloissa. Tarvittaessa tutustumme purkukohteeseen etukäteen, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää kohteestasi.

Timanttisahaus ja -poraus

Timanttisahauksella pystymme avaamaan aukkoja ja tekemään laajennuksia esimerkiksi betonirakenteisiin. Se on siisti ja tehokas tapa muokata ja poistaa jo olemassa olevia rakenteita.

 

Nykyaikainen timanttisahauskalustomme mahdollistaa hyvinkin tarkan ja viimeistellyn työskentelyn.

 

Timanttiporaus on puolestaan taloudellinen tapa erilaisten läpivientien tekemiseen betonirakenteisiin. Porausten avulla teemme siistit läpiviennit esimerkiksi viemäri-, sähkö-, ilma- ja vesiputkille. Poraus onnistuu eri tasoille aina lattiasta kattoon.

Kalustomme

Kuvagalleria – kalusto ja kohteet